Tuinontwerp Atelier Christel Timmerman


Arcadialaan 44 7534 HE Enschede
0611302159 Klik om te bellen

Over Tuinontwerp Atelier Christel Timmerman

AtelierCT ontwerpt buitenruimtes die leven!

AtelierCT is in handen van tuinontwerper Christel Timmerman en het juiste adres als u meer wilt halen uit uw buitenruimte. Met haar groene hart, liefde voor mensen en oog voor schoonheid vertaalt zij de persoonlijkheid van de opdrachtgevers tot prachtige ontwerpen. 

Een tuin om in te leven, om te genieten van de seizoenen met een uitgekiende beplanting en zorgvuldig gekozen materialen, dat is wat u bij AtelierCT kan verwachten.

Neem contact op voor een kennismaking met tuinontwerper Christel Timmerman als u plannen heeft met uw buitenruimte maar niet precies weet waar te beginnen. Samen met u onderzoekt Christel behoefte en mogelijkheden en werkt ze met een frisse blik toe naar het best haalbare eindresultaat. Zonder overhaaste keuzes, stap voor stap neemt u beslissingen die leiden naar uw ultieme droomtuin. 

Of u nu woont in stad, dorp of buitenaf, een tuin, patio, balkon of plat dak bezit, dat maakt niet uit. Als ervaren tuinontwerper is Christel in staat van elke buitenruimte een fijne groene plek te maken die leeft. Het resultaat is altijd verrassend en persoonlijk. Een oriënterend gesprek is snel geregeld en gratis.

Tuinontwerp Atelier Christel Timmerman in het kort

Diensten

Advies
Architectuur
Beplanting
Workshops

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Privétuinen
Zorginstellingen

Ervaring landschappen

Natuurontwikkeling

Onze locatie

Tuinontwerp Atelier Christel Timmerman


Arcadialaan 44 7534 HE Enschede
0611302159 Klik om te bellen