Tuinarchitectuur Jan de With


Boomgaard 184 3404 TB Ijsselstein ut
06-38066895 Klik om te bellen

Over Tuinarchitectuur Jan de With

TUINONTWERPER JAN DE WITH ONTWERPT DUURZAME TUINEN MET EEN NATUURLIJKE SFEER. TIJDLOOS EN NIET GEVOELIG VOOR TRENDS. PASSEND BIJ UW LEEFSTIJL. AL MEER DAN 25 JAAR HOU IK ME BEZIG MET HET ONTWERPEN EN AANLEGGEN VAN BIJZONDERE TUINEN. BEL VOOR EEN DOORDACHT TUINONTWERP!! Tel: 06-38066895

Of je nu een tuinliefhebber bent of niet, iedereen wil graag een tuin hebben om trots op te zijn. Een tuin waarin ieder seizoen wat valt te beleven en waarin het prettig vertoeven is. Genieten van sfeervolle beplanting of een heerlijke speelplek voor de kinderen.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN TUIN DIE PAST BIJ JOUW LEEFSTIJL? Een tuin die voldoet aan jouw behoefte en waarvan je maximaal kunt genieten. Dan heb ik voor jou alles in huis om van jouw tuinproject een succes te maken.

MIJN WERKWIJZE IS ER OP GERICHT JE TE HELPEN MET HET OPZETTEN VAN EEN DUURZAME TUIN!
Een tuin is geen kant en klaar product. Een goed aangelegde tuin zal in de toekomst alleen maar mooier en mooier worden.

Als hovenier heb ik veel gedaan om het tuinvak tot in de puntjes onder de knie te krijgen. Ik heb het voorrecht gehad samen te mogen werken met de \'oude rotten\' in het vak.

ALS GEEN ANDER KEN IK DE VALKUILEN die je kunt tegenkomen bij het aanleggen van een mooie tuin. Wat is de juiste indeling? Welke beplanting kies je? Wat voor materialen pas je toe? Hoe ga je te werk?

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt wat de juiste stappen zijn om te komen tot een goed resultaat.

Met mijn aanpak weet je vooraf precies:

- Wat de juiste indeling van je tuin is.

- Hoe de beplanting er uit komt te zien.

- Welke materialen er worden toegepast.

- Hoeveel er nodig is aan materialen.

- Wat de tuin gaat kosten.


“KEN JIJ DE MOGELIJKHEDEN VAN JOUW TUIN?”

Alles begint natuurlijk met het maken een goede indeling van de tuin. Hier gaan veel mensen al de fout in. Veel tuinen zijn niet spannend en er valt te weinig te beleven.

Wil je een goed ontwerp dan heb je met verschillende dingen rekening te houden. Een vijver moet niet in de schaduw liggen maar in de zon voor een goed biologisch evenwicht. Een tuin moet ook vanuit de woning goed ogen. En een ornament zet je bijvoorbeeld aan het eind van een zichtlijn.

Daarnaast zijn er ook aspecten als materiaal- en plantkeuze die bepalend zijn voor de sfeer in je tuin. Heb je éénmaal een goed tuinontwerp dan gaat het echte werk pas beginnen. Met succes je tuin aanleggen is afhankelijk van de juiste aanpak.

Bel me voor een GRATIS ADVIES over de mogelijkheden van jouw tuin. Tel: 06-38066895

Foto's

Tuinarchitectuur Jan de With in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beplanting

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen

Onze locatie

Tuinarchitectuur Jan de With


Boomgaard 184 3404 TB Ijsselstein ut
06-38066895 Klik om te bellen