Studio Linda Lavoir


Svendsenlaan 36 3055 TP Rotterdam

Over Studio Linda Lavoir

Een ontwerp voor een dakterras, een balkon, een achtertuin, een schoolplein, een publieke ruimte of een bedrijfstuin, elk project neem ik met het hetzelfde enthousiasme en passie voor het vak onder handen. Goed luisteren is hier een groot onderdeel van. Welke herinneringen komen er bij jou naar boven wanneer je aan een tuin denkt? Wat vind jij mooi en hoe zie jij jezelf en de familie straks zitten in de tuin? Houd je van veel natuurlijke beplanting of heb je liever een groene, 'onderhoudsvriendelijke' tuin? Vertel jouw verhaal en laat jouw droomtuin werkelijkheid worden!

Studio Linda Lavoir is gespecialiseerd in het maken van beplantingsplannen en het maken van een kloppend, ruimtelijk ontwerp. De tuinen die Linda ontwerp zijn altijd dubbel functioneel. Ze zijn voor zowel de opdrachtgever als voor de natuur- en al het leven wat zich daarmee meebrengt - een fijne plek om te zijn. Qua vormgeving knipogen de natuurlijke beplanting en de moderne lijnen en materialen naar elkaar. Het contrast tussen beide zorgt ervoor dat ze elkaars uiterlijk versterken. Een prachtige combinatie!

De rode lijn van het tuinontwerp is altijd gebaseerd op het verhaal van de klant. Dit maakt elke opdracht een uitdaging en elk tuinontwerp uniek!

Foto's

Flexibele zitplekken. Dat was de eis voor deze boerderijtuin in Zeeland. De tuin heeft een oppervlakte van 5000 m2 en de zon en de wind hebben vrij spel en een enorme invloed op de keuze voor de lekke

Studio Linda Lavoir in het kort

Diensten

Architectuur
Beplanting
Ontwerp
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Kinderopvang
Parken
Pleinen
Woonwijken

Ervaring landschappen

Natuurontwikkeling

Onze locatie

Studio Linda Lavoir


Svendsenlaan 36 3055 TP Rotterdam