Ontwerpstudio Angela's Tuinen


Chopinstraat 33 2162 VR Lisse
06-23659529 Klik om te bellen

Over Ontwerpstudio Angela's Tuinen

Ontwerpstudio Angela's Tuinen levert sinds 2006 persoonlijke karaktervolle ontwerpen, helemaal afgestemd op de smaak, wensen, het budget en woonomgeving van de opdrachtgever. Ieder ontwerp is uniek, omdat ieder mens uniek is.
Verbinding en ontmoeting in het groen zijn kernbegrippen bij het ontwerp.

Haar aanpak onderscheidt zich door de aandacht en tijd die worden besteed aan het oplossen van tuinproblemen, het ontwerp en het bijbehorende beplantingsplan, vanuit de visie dat dit leidt tot een groene omgeving waar de opdrachtgever zichzelf in herkent.
Tenslotte is een tuin of park een privé-paradijs, waar de tuinbezitter of -bezoeker zich goed moet voelen. Aspecten als duurzaamheid, biodiversiteit en een groene omgeving maken hier onlosmakelijk deel van uit. 

Angela's Tuinen is aangesloten bij de vakgroep Wilde Weelde, een vereniging en netwerk van bedrijven die een groene leefomgeving, ecologie en biodiversiteit als uitgangspunt hebben.

Angela's Tuinen heeft in 2018 een Gouden Potlood ontvangen voor het beste ontwerp bij de festivaltuinen in de Tuinen van Appeltern met als thema Herman van Veen. 

In 2019 werd dat gevolgd door een erkenning voor het ontwerp van de Mooiste Rotonde van Nederland, een verkiezing vanuit een vakblad.

Foto's

Ontwerpstudio Angela's Tuinen in het kort

Diensten

Advies
Beplanting
Ontwerp
Projecten
Uitvoeringsbegeleiding

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Parken

Onze locatie

Ontwerpstudio Angela's Tuinen


Chopinstraat 33 2162 VR Lisse
06-23659529 Klik om te bellen