Ontwerpstudio Angela's Tuinen


Chopinstraat 33 2162 VR Lisse
06-23659529 Klik om te bellen

Natuurrijke buitenruimtes
Creatieve oplossingen
Ontwerp op maat voor klant, architectuur en plek

Over Ontwerpstudio Angela's Tuinen

Ontwerpstudio Angela's Tuinen is ontstaan vanuit een grote liefde voor groen en vormgeving gecombineerd met de stimulans van het winnen van een tuinontwerpwedstrijd.

Sinds 2006 leveren wij persoonlijke karaktervolle ontwerpen, helemaal afgestemd op de smaak, wensen, het budget en woonomgeving van de opdrachtgever. Ieder ontwerp is uniek, omdat ieder mens uniek is.
Verbinding en ontmoeting in het groen zijn kernbegrippen bij het ontwerp, vanuit de overtuiging dat contact met de natuur en elkaar essentieel zijn voor een gezond en gelukkig leven.

Onze aanpak onderscheidt zich door de aandacht en tijd die worden besteed aan het oplossen van tuinproblemen, een goed passend ruimtelijk ontwerp en het bijbehorende beplantingsplan, vanuit de visie dat dit leidt tot een groene omgeving waar de opdrachtgever zichzelf in herkent.
Tenslotte is een tuin of park een privé-paradijs, waar de tuinbezitter of -bezoeker zich goed moet voelen. Aspecten als duurzaamheid, biodiversiteit en een groene omgeving maken hier onlosmakelijk deel van uit.

Angela's Tuinen is aangesloten bij de vakgroep Wilde Weelde, een vereniging en netwerk van bedrijven die een groene natuurrijke leefomgeving, ecologie en biodiversiteit als uitgangspunt hebben.

Angela's Tuinen heeft in 2018 een Gouden Potlood ontvangen voor het beste ontwerp bij de festivaltuinen in de Tuinen van Appeltern met als thema Herman van Veen. Inmiddels is de tuin aangepast en gericht op de beleving van een wandeling door eigen tuin, waar onderweg van alles te zien is.

In 2019 werd dat gevolgd door een erkenning voor het ontwerp van de Mooiste Rotonde van Nederland, een verkiezing vanuit een groen vakblad. Deze rotonde is gerealiseerd in Woerden en verbeeldt met een kunstwerk van cortenstaal en bakstenen de legende van het Wonder van Woerden. Daarnaast is er een jaarrond interessante beplanting, die gericht is op biodiversiteit.

Angela's Tuinen maakt ontwerpen en beplantingsplannen en kan daarnaast zorgen voor de juiste hovenier voor de aanleg en de juiste planten voor de tuin. Altijd wordt dit vooraf gegaan door een uitgebreide kennismaking, zodat een echt persoonlijke tuin kan worden ontworpen in de stijl die past bij de opdrachtgever.

Voor een buitenruimte met karakter

Foto's

Ontwerpstudio Angela's Tuinen in het kort

Diensten

Advies
Beplanting
Ontwerp
Projecten
Uitvoeringsbegeleiding

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Beurstuinen; Schooltuinen; Scoutingterrein
Buitenmuseum
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Parken

Onze locatie

Ontwerpstudio Angela's Tuinen


Chopinstraat 33 2162 VR Lisse
06-23659529 Klik om te bellen