Ontwerpstudio Angela's Tuinen


Chopinstraat 33 2162 VR Lisse
06-23659529 Klik om te bellen

Over Ontwerpstudio Angela's Tuinen

Ontwerpstudio Angela's Tuinen levert persoonlijke karaktervolle ontwerpen, helemaal afgestemd op de smaak, wensen, het budget en woonomgeving van de opdrachtgever. Ieder ontwerp is uniek, omdat ieder mens uniek is.

Haar aanpak onderscheidt zich door de aandacht en tijd die worden besteed aan het oplossen van tuinproblemen, het ontwerp en het bijbehorende beplantingsplan, vanuit de visie dat dit leidt tot een groene omgeving waar de opdrachtgever zichzelf in herkent. Tenslotte is een tuin of park een privé-paradijs, waar de tuinbezitter of -bezoeker zich goed moet voelen. Aspecten als duurzaamheid, biodiversiteit en een groene omgeving maken hier onlosmakelijk deel van uit. Verbinding en ontmoeting in het groen zijn kernbegrippen bij het ontwerp.
Daarnaast verzorgt zij met veel plezier en kennis van zaken workshops op het gebied van tuinontwerp en het ontwerpen van een goed beplantingsplan. 

Angela's Tuinen is aangesloten bij de vakgroep Wilde Weelde, een vereniging en netwerk van bedrijven die een groene leefomgeving, ecologie en biodiversiteit als uitgangspunt hebben.

Tot slot zet Angela's Tuinen zich ook in voor het vakgebied van de groene buitenruimte als mede-organisator van Het Kantinegesprek, een driemaandelijkse inspiratie-avond waar iedereen uit het brede groene vakgebied van harte en kosteloos welkom is. De avonden bestaan standaard uit 5 sprekers op het gebied van ontwerp, kunst, planten, natuur, groene ruimten etc, die ieder 20 minuten de tijd krijgen om te vertellen over hun onderwerp. Daarnaast is de avond ook bedoeld om collega-vakgenoten te ontmoeten en te netwerken.

Foto's

Ontwerpstudio Angela's Tuinen in het kort

Diensten

Advies
Beplanting
Ontwerp
Projecten
Uitvoeringsbegeleiding

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Parken