N0.0RPEIL landschap.stedenbouw


De Weide 1 8604 VL Sneek
0515424048 Klik om te bellen

Over N0.0RPEIL landschap.stedenbouw

N0.0RDPEIL landschap.stedenbouw is een inspirerend en creatief ontwerp-, onderzoek- en adviesbureau voor landschap en stedenbouw. Het bureau staat onder leiding van Els van der Laan.

De werkvelden waarin N0.0RDPEIL actief is zijn de peilers Landschap, Stedenbouw en Advies, ontwerp & onderzoek. Samen met onze opdrachtgevers, de bewoners en de belanghebbenden ontvouwen we op een duurzame manier de structuur van het landschap.

Dat doen we door de identiteit, het DNA van de plek, als uitgangspunt te kiezen. Het verleden, het heden en de toekomst met elkaar te verbinden en bewoners te hechten aan de betekenis van hun ontwikkelde leefomgeving en de ruimtelijk kwaliteit ervan.

Dit alles doen we door vakmanschap te tonen, durf en inspiratie te brengen, samenwerking te stimuleren en betrokkenheid te laten voelen.

Door de inzet en interactie levert N0.0RDPEIL een integraal en samenhangend advies en product. De producten zijn gericht op het visualiseren en inzichtelijk maken van ruimtelijke voorstellen, die tevens kunnen worden gebruikt voor subsidieaanvragen en fondsenwerving. De ontwerpen, planvisies en adviezen bestrijken alle schaalniveaus; van het landelijk gebied tot aan de stads- of dorpsranden. Er wordt gewerkt op het conceptuele en abstracte niveau, maar ook op het niveau van de detaillering van de planonderdelen. Hiermee kan beleid worden geformuleerd of uitvoering plaatsvinden.

N0.0RDPEIL wil op hoog niveau een vormgevende bijdrage leveren aan de ruimtelijke en functionele kwaliteit van het landschap, de gebouwde omgeving en de openbare ruimten in Nederland.

- See more at: http://www.noordpeil.nl/inhoud/bureau.html#sthash.loVtAjdA.dpuf

N0.0RPEIL landschap.stedenbouw in het kort

Diensten

Architectuur
Projecten

Ervaring tuinen

Buitenplaatsen
Landgoederen
Parken

Ervaring stedelijk

Parken
Woonwijken

Ervaring landschappen

Landgoederen
Recreatiegebieden
Watergangen
Wegen

Onze locatie

N0.0RPEIL landschap.stedenbouw


De Weide 1 8604 VL Sneek
0515424048 Klik om te bellen