Monique Holtjer Tuinontwerp


Grutto 1 9953 TM Baflo

Over Monique Holtjer Tuinontwerp

Wat is Monique Holtjer Tuinontwerp?
Monique Holtjer Tuinontwerp is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. U kunt een schetsontwerp laten maken, maar ook een compleet tuinontwerp met beplantingsplan. De ontwerpen worden gemaakt op basis van uw wensen en ideeën. Om inspiratie op te doen kunt u een kijkje nemen op de website bij impressies. Hier kunt u zien dat er altijd een goede balans is tussen natuur, ruimte en functionaliteit.

Waarvoor kunt u bij Monique Holtjer Tuinontwerp terecht?
Bij Monique Holtjer Tuinontwerp kunt u terecht voor de volgende zaken:

  • Compleet tuinontwerp.
  • Tuinadvies.
  • Schetsontwerp.
  • Beplantingsplan.

Compleet tuinontwerp: De eerste stap bij een compleet tuinontwerp is een kennismaking. Tijdens dit gesprek worden ideeën overgebracht en worden de afmetingen vastgesteld door middel van foto’s. De tweede stap is dat er een samenvatting wordt opgestuurd met daarbij een passende offerte. Als derde stap wordt een conceptplan opgestuurd. Hierbij wordt ook een bezoek gepland en kunt u  eventuele aanpassingen door laten voeren. De vierde stap betreft het overdragen van het gemaakte tuinontwerp aan de klant. De laatste stap bestaat uit het daadwerkelijk aanleggen van de tuin. Dit kan u uiteraard zelf regelen, maar ik kan u ook volledig ontzorgen. Dit doe ik bijvoorbeeld door te helpen met de keuze voor een goede hovenier voor het aanleggen van uw tuin.

Tuinadvies: Bij een tuinadvies worden een aantal suggesties gegeven om uw bestaande tuin een nieuw leven te geven. Een paar veranderingen kunnen het hele aanzien van de tuin veranderen en ervoor zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

Schetsontwerp: Bij het schetsontwerp wordt de tuin in grove lijnen uitgetekend. Het fijne aan deze schets is dat het u in staat stelt om hier en daar aanpassingen te doen.

Beplantingsplan: Bij een beplantingsplan wordt u geholpen met de beplanting van de tuin. Het kan heel erg lastig zijn om de goede keuzes hierin te maken. Met een beplantingsplan worden alle bijkomende aspecten bekeken en overwogen. De juiste kleurencombinaties kunnen zorgen voor een verrijking van uw tuin.

Waarom kiezen voor Monique Holtjer Tuinontwerp?
Bij Monique Holtjer Tuinontwerp bent u altijd aan het juiste adres voor uw tuinontwerp. Alle ontwerpen worden serieus aangepakt en met volle overgave gemaakt. Bij Monique Holtjer Tuinontwerp wordt altijd met passie gewerkt voor het beste resultaat. Bent u geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op mijn website of maak direct een afspraak.

Foto's

Landschapstuin

Monique Holtjer Tuinontwerp in het kort

Diensten

Advies
Architectuur
Beplanting
Ontwerp
Projecten
Tuincoach
Uitvoeringsbegeleiding

Ervaring tuinen

Buitenplaatsen
Privétuinen
Zorginstellingen

Onze locatie

Monique Holtjer Tuinontwerp


Grutto 1 9953 TM Baflo