LUCIE NIJSEN TUINVORMGEVING


Eindenhoutstraat 50 2012 MK Haarlem
0235310555 Klik om te bellen

Over LUCIE NIJSEN TUINVORMGEVING

Wij maken een professioneel tuinontwerp voor iedereen bereikbaar! We zorgen dat de tuin naadloos aansluit bij uw smaak en levensstijl. Buitenruimten ontwerpen vergt goed ruimtelijk inzicht en plantenkennis, en denken in oplossingen. Kortom het is altijd een voordeel professionele hulp in te roepen. In samenspraak met onze opdrachtgevers vinden we de ultieme invulling van uw kostbare stuk grond.

Onze Beplantingen zijn eigentijds en met de juiste plant op de juiste plaats kan het bijna niet fout gaan. We hanteren een weelderige, onderhoudsvriendelijke stijl.  Ook zonder groene vingers geniet u het hele jaar van een interessant plantbeeld.

Alleen een beplanting vervangen kan natuurlijk ook. Mail ons met je wensen en eisen ! 

Wij werken altijd in samenwerking met de beste hoveniers, zodat u verzekerd bent van een zorgeloos traject tijdens de aanleg (en onderhoud) van uw tuin.  

Gespecialiseerd in URBAN CHIQUE Stadstuinen in Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Den Haag en daarbuiten. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor tuin-en landschapsarchitecten. www.nvtl.nl

Foto's

LUCIE NIJSEN TUINVORMGEVING in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Parken
Pleinen

Onze locatie

LUCIE NIJSEN TUINVORMGEVING


Eindenhoutstraat 50 2012 MK Haarlem
0235310555 Klik om te bellen