Korsian Tuinen


Meelzolder 69 8071 TD Nunspeet
06 54994001 Klik om te bellen

Over Korsian Tuinen

U overweegt een nieuwe tuin aan te laten leggen?

Daar heeft u waarschijnlijk al een wensenlijstje voor bedacht, maar hoe vertaal je dat nou in de nieuwe tuin?

Daar kan ik u bij helpen! Als Tuin en Landschapsarchitect ontwerp ik al meer dan 25 jaar, met plezier, tuinen en andere buitenruimtes.

Vanaf mijn studie ontwerp ik al tuinen en heb deze ook gerealiseerd. Daardoor ben ik op de hoogte van het complete proces, vanaf het moment dat u mij benadert tot en met het moment dat de tuin wordt opgeleverd.

Een goed ontwerp van uw tuin zorgt ervoor dat we de juiste beslissingen nemen betreffende indeling, stijl, materialisatie, technische uitvoering en budgetering; Uw Droomtuin!

Hoe komen we dan tot een mooi passend tuinontwerp?

Allereerst komt de tuinarchitect bij u langs voor een gesprek en bezoek aan de tuin. Tijdens dat bezoek kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent stijl, functionele eisen en eventueel budget. Ook wordt er gelet op de specifieke situatie van het huis in het landschap/omgeving en de wijze waarop de woning zich verhoudt tot de tuin.

Hierna starten we het eigenlijke ontwerpproces, dat opgedeeld is in verschillende fasen;

FASE 1. SCHETSONTWERP

Op basis van het eerste overleg, rekening houdend met de wensen, worden er 1 of meer  schetsontwerpen gemaakt. Juist door het maken van een aantal voorstellen krijgt u meer inzicht in de verschillende mogelijkheden. In deze fase worden de belangrijkste keuzes gemaakt qua plaatsbepaling van de verschillende onderdelen van de tuin.

FASE 2. ONTWERP

In deze fase werken we het gekozen plan (of combinatie van plannen) op papier definitief uit. Dat doen we in materiaal en precieze maatvoering. Het ontwerp wordt geleverd op schaal met een duiding van materiaal.

FASE 3. UITWERKING

Na akkoord op het ontwerp en de offerte, werken we het ontwerp verder uit. Zo kunnen we een  beplantingsplan, verlichtingsplan maken en werken we overige details verder uit.

FASE 4. AANLEG

Om ervoor te zorgen dat uw droomtuin wordt verwezenlijkt kunnen we ook regie uitvoeren op de aanleg.

Wij controleren dan op kwaliteit van aanleg, materialen en zorgen ervoor dat de het budget en de planning bewaakt wordt.

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van het complete proces af te nemen zoals bv alleen een schetsontwerp of een adviesgesprek ter plaatse.

Ik sta u graag ter dienst!

Foto's

Korsian Tuinen in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beplanting
Ontwerp
Projecten
Tuincoach
Uitvoeringsbegeleiding

Ervaring tuinen

Daktuinen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Pleinen
Villaparken
Woonwijken

Ervaring landschappen

Landgoederen
Recreatiegebieden
Watergangen

Team

Onze locatie

Korsian Tuinen


Meelzolder 69 8071 TD Nunspeet
06 54994001 Klik om te bellen