Kolk Tuinontwerp en Groenadvies


Groene wierde 6 9977 PT Kloosterburen
06-37340709 Klik om te bellen

Over Kolk Tuinontwerp en Groenadvies

Tuinontwerpen:

Tijdloze ontwerpen passend bij de stijl van het woonhuis, daarvoor bent u bij Kolk aan het juiste adres. Wensen van de klant worden op deze wijze ingepast. Door het praktische inzicht zijn alle ideeen goed uit te voeren binnen het gestelde budget.
Wilt u alleen advies op lokatie, dan kunt u ook bij mij terrecht. Samen bespreken we de problematiek en zoek naar een passende oplossing. Voorop staat het groen ontwerpen, dus met levende materialen en niet met dode materialen, alleen waar het funcioneel is.

Beplantingsplannen:

Groen is voor ons belangrijk. Daarom beschikken we over een goede plantenkennis en natuurlijk ook de benodigde bodemkunde die daar direct aan is gekoppeld. In een tuin moet je genieten en niet meer dan nodig werken. Daarom ontwerpen we onderhoudsarme borders. 

Data analysatie:

Sinds kort analyseren en controleren we hoeveelheden van bestekken. Bijvoorbeeld maaibestekken. Via de verstrekte tekeningen bereken we de gewenste hoeveelheden en controleren deze aan de hand van het verstrekte bestek. Vaak met voor de aannemer zeer verrassende resultaten en nog mooier extra baten!

Uniek:

Ik ben absoluut niet uniek. Vaak zijn mensen daar naar op zoek. Ik probeer het beste van al de bestaande kennis te combineren in een ultiem advies.

Foto's

Kolk Tuinontwerp en Groenadvies in het kort

Diensten

Advies
Architectuur
Beplanting
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Biologisch slachtkippenbedrijf
Parken
Privétuinen
Speeltuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Begraafplaatsen
Parken
Pleinen

Ervaring landschappen

Landgoederen
Natuurontwikkeling
Recreatiegebieden

Onze locatie

Kolk Tuinontwerp en Groenadvies


Groene wierde 6 9977 PT Kloosterburen
06-37340709 Klik om te bellen