Hoveniersbedrijf Dijkman B.V.


Boomweg 19/A 3235 NG Rockanje
0181402816 Klik om te bellen

Over Hoveniersbedrijf Dijkman B.V.

Al sinds 1976 is Hoveniersbedrijf Dijkman B.V. hét hoveniersbedrijf voor Rockanje en omgeving. In al die jaren hebben wij bij vele klanten prachtige tuinprojecten tot uitvoering mogen brengen. En nog steeds vertrouwen veel klanten van het eerste uur op onze expertise als het gaat om unieke tuinontwerpen, professionele tuinaanleg en periodiek tuinonderhoud.

Ons team bestaat uit 14 specialisten, elk expert op hun eigen vakgebied. Het gaat dan om tuinontwerpers, onderhoudshoveniers en hoveniers gespecialiseerd in aanleg. We beschikken over moderne apparatuur, zodat wij ons werk snel en vakkundig uit kunnen voeren. Dit doen we niet alleen bij woningen, maar ook bij bedrijven en instellingen. Dagelijks werken onze vakmannen met veel creativiteit, enthousiasme en passie aan duurzame en exclusieve tuinprojecten.

Een perfecte tuinbeleving begint bij een goed tuinontwerp. Het ontwerp moet bij u passen. En dat is vaak ingewikkelder dan het lijkt.

Gelukkig kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring. Een juiste vormgeving afgestemd op de gebouwen en omgeving, gebruik van de juiste materialen en goede doelmatige gebruiksmogelijkheden zijn kernpunten in onze tuinontwerpen. Daarbij houden wij uiteraard sterk rekening met uw wensen. Maar wij schromen ook niet om bepaalde elementen in ons ontwerp te stoppen waar u zelf nog niet eerder aan gedacht heeft. Om op die manier tot een tuindesign te komen dat exact bij u en uw gezin past.

Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van uw toekomstige tuin, maken we uw tuinontwerp in 2D én 3D. Het tuinplan kan zo vanuit elke gewenste richting worden bekeken. Specifieke ontwerpdetails, de sfeer van de beplanting, zon en schaduw en zelfs het lichtplan: onze ontwerpen laten niets meer aan de verbeelding over. U beleeft uw tuin virtueel zoals u deze in het echt zult gaan beleven.

Foto's

TUINDESIGN

Hoveniersbedrijf Dijkman B.V. in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Boomverzorging
Ontwerp
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Landgoederen
Parken
Privétuinen
Zorginstellingen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Kinderopvang

Ervaring landschappen

Geluidschermen
Golfbanen
Recreatiegebieden

Onze locatie

Hoveniersbedrijf Dijkman B.V.


Boomweg 19/A 3235 NG Rockanje
0181402816 Klik om te bellen