Frans Commandeur Tuinontwerpen


Bernhardstraat 23 1616 BH Hoogkarspel
0228567263 of 06 51207915 Klik om te bellen

Over Frans Commandeur Tuinontwerpen

Bent u op zoek naar een tuinarchitect, wij leveren exclusieve tuinontwerpen voor elke tuin, dakterras of balkon. Wij zijn tevens gespecialiseerd in maatwerk tuingebouwen (tuinhuis, veranda, tuinkast, gastenverblijf, berging, ed). Alle tuingebouwen ontwerpen wij zelf, exclusief voor de klant, helemaal op maat. Neem een kijkje op onze website voor een indruk (veel foto’s van onze projecten) van de vele mogelijkheden. 

Wij verzorgen de complete tuinaanleg voor particulieren, bedrijven en instellingen, zowel bij een nieuwbouw, als ook tuinrenovatie bij oude panden. Onder onze opdrachten hebben wij veel bijzondere tuinen op mooie locaties in Noord-Holland, maar ook bedrijfstuinen. Bijzonder zijn onze Beleeftuinen (thematuin voor mensen met een beperking) en de renovatie van een tuin bij een zeer oud, monumentaal, pand. 

Onze tuinontwerpen kunnen worden gecombineerd met een tuingebouw, zodat de inrichting op elkaar wordt afgestemd. Ook voor een hele grote landelijke tuin, of een kleine patiotuin hebben wij creatieve ideeën. Ons tuinontwerp is niet gebonden aan een stijl, maar wij richten ons wel op degelijke en natuurlijke materialen. In ons tuinontwerp passen wij uw wensen in een natuurlijke setting toe, zodat het iets vanzelfsprekends krijgt, zonder dominant aanwezig te zijn. 

Onze hoogwaardige bouwwerken (terrasoverkapping, veranda, tuinhuis, gastenverblijf, badhuis, carport, etc.) worden door ons zelf ontworpen en ter plekke gebouwd. Wij verzorgen ook de aanleg van wellness voorzieningen in de tuin. Eventueel compleet met lounge, relaxruimte, jacuzzi en tuinhaard. Wij ontwerpen en bouwen ook tuinhaarden op maat! Voor de levering van een jaccuzzi, buitenspa, bubbelbad, whirlpool, zwembad, terrasverwarmer, verlichting, etc. werken wij samen met gespecialiseerde bedrijven.

Ons bedrijf is gevestigd in Hoogkarspel, op ca 10 km afstand van Hoorn, maar onze projecten vind jen ver buiten West-Friesland, in geheel Noord-Holland, van Amsterdam tot Alkmaar en den Helder.

Foto's

tuingebouw met veranda

Frans Commandeur Tuinontwerpen in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beplanting
Boomverzorging
Maatwerk tuinhuis
Ontwerp
Ontwerp tuingebouwen
Projecten
Uitvoeringsbegeleiding

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen en groenconcepten
Landgoederen
Monumentale tuinen
Parken
Privétuinen
Thematuinen (beleeftuin voor mensen met een beperking)
Zorginstellingen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Kinderopvang
Monumenten
Parken
Pleinen
Vakantieparken
Villaparken
Woonwijken

Ervaring landschappen

Elementvormgeving
Kinderboerderij
Landgoederen
Natuurontwikkeling
Watergangen
Wegen

Artikelen

Tuinontwerp ‘gevoelstuin’ bij een dagopvang voor kinderen met een handicap

Dit artikel heeft in 2012 in het Noord-Hollands Dagblad gestaan. Het betreft de metamorfose van een wild stukje tuin van een orthopedagogisch dagcentrum naar een educatief speelterrein. Voor ons was het...

Onze locatie

Frans Commandeur Tuinontwerpen


Bernhardstraat 23 1616 BH Hoogkarspel
0228567263 of 06 51207915 Klik om te bellen