De Kunst van het Scheppen


Veldwijkweg 5b 3882 TL Putten
0341-350526 Klik om te bellen

Over De Kunst van het Scheppen

Scheppen is een veelzijdig werkwoord. We scheppen een luchtje, maar ook zand, of water. We kunnen ook ergens behagen in scheppen, of vreugde. Maar het allerbekendst is het werkwoord scheppen toch in de betekenis van niets iets maken. ‘Voortbrengen vanuit het niet’ zoals het woordenboek zegt, creëren dus.

Datzelfde woordenboek geeft van het begrip kunst nog veel meer mogelijkheden, van ‘oefening baart kunst’ en ‘er is geen kunst aan’ tot en met de kunst met een grote K om via l’art pour l’art te eindigen met fenomenen als kunstwimpers en kunstnagels.

De kunst van het scheppen staat in ons geval voor het creëren op papier van tuinontwerpen en ook voor het daadwerkelijk realiseren daarvan, het letterlijke scheppen. Een tuin is geen natuur, het is kunstnatuur, door de mens gemaakt. Daarom nog niet minder mooi, integendeel zelfs: we kunnen het zo mooi maken als we zelf willen. Mits we binnen de grenzen van het mogelijke blijven, die wel degelijk door de natuur zijn bepaald.
En verder? Verder ligt het in onze persoonlijke aard, onze natuur, om tot het uiterste te gaan. Omdat het uw tuin is, omdat wij er trots op willen zijn, net als u. De kunst van het afstemmen op uw wensen, verlangens, mogelijkheden, dat is het begin.

Foto's

Gevoel!

De Kunst van het Scheppen in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Boomverzorging
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Elementvormgeving
Parken
Villaparken

Ervaring landschappen

Landgoederen
Natuurontwikkeling

Onze locatie

De Kunst van het Scheppen


Veldwijkweg 5b 3882 TL Putten
0341-350526 Klik om te bellen