Buro Walinga


De Marne 61 8701 PV Bolsward
0515577238 Klik om te bellen

Over Buro Walinga

Buro Walinga wordt gevormd door Sandor Walinga, een ontwerper met een groen hart en oog voor detail. Het ontwerpen van groene ruimtes en fijne plekken is wat hij graag doet, een plekcreëren waar de mens zich thuis kan voelen, of dat nu een kleine stadstuin is of een groot park. Ontwerpen is goed luisteren enkijken, het vertalen van wensen en ideeën naar een plek. Rekening houdend met bestaande bebouwing en andere bouwkundige elementen. Ik zoek de relatie met de omgeving en de zielvan de plek, om dit te gebruiken voor het ontwerp.

Buro Walinga houdt zich bezig met tuinontwerpen, landschappelijkeontwerpen, beplantingsplannen, openbare ruimte- en terreininrichtingsplannen voorzowel de particulier als voor de zakelijke markt. Ook werken we graag samen met andere tuin- en landschapsbureaus, architecten, milieukundigen, ecologen en beplantingsdeskundigen.

Heeft u altijd al uw droomplek willen realiseren maar weet u niet precies hoe, wijhelpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Verder nodigen wij u uit om onze site verder te bekijken en u te inspireren en enthousiast te maken, u kunt ook langskomen bijons buro in Bolsward. Waar we u ook voorbeelden van beplantingsborders, bomen, planten en verschillende tuinmaterialen kunnen laten zien. 

Foto's

Buro Walinga in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beplanting
Boomverzorging
Projecten
Tuincoach

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Daktuinen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Begraafplaatsen
Elementvormgeving
Parken
Pleinen
Villaparken

Ervaring landschappen

Elementvormgeving
Landgoederen
Natuurontwikkeling
Recreatiegebieden

Onze locatie

Buro Walinga


De Marne 61 8701 PV Bolsward
0515577238 Klik om te bellen