Buro Buitenom exterieurontwerpers


Binnen 27A 4271 BV Dussen
06 41899659 Klik om te bellen

Over Buro Buitenom exterieurontwerpers

Buro Buitenom exterieurontwerpers is een ontwerpbureau voor de buitenruimte, opgericht door Gert-Jan Vos, Günther de Rooy en Ben de Rooy. Drie ontwerpers die de liefde voor het ontwerpambacht delen. Wat onze projecten kenmerkt is het samenkomen van een frisse blik, kennis en ervaring. 

We werken aan projecten variërend van kleinschalige dakterrassen, particuliere tuinen en bedrijventuinen tot grootschalige openbare parken, zorginstellingen en natuurontwikkelingen. Geregeld werken we samen met architecten, ingenieurs, stedenbouwkundigen en andere experts, integraal aan ontwerpopdrachten en conceptontwikkeling.

Bij het smeden van een tuin of landschap is de context van de plek van groot belang. Onze leefomgeving verandert iedere dag, zowel positief als negatief. Deze veranderingen hebben invloed op het gebruik van ruimtes. Buro Buitenom is altijd op zoek naar de juiste balans tussen de natuurlijke en architectonische omgeving om ruimtes te ontwerpen. Het inrichten van een tuin of landschap is een continue proces van de gedachte tot het gebruik. Wij beschouwen het ontwerpen van een tuin of landschap als een proces in plaats van een eindresultaat.

Passie is de brandstof waarmee Buro Buitenom haar ambities waarmaakt.

Foto's

Buro Buitenom exterieurontwerpers in het kort

Diensten

Advies
Architectuur
Beplanting

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Begraafplaatsen
Parken
Pleinen
Woonwijken

Ervaring landschappen

Natuurontwikkeling
Recreatiegebieden

Onze locatie

Buro Buitenom exterieurontwerpers


Binnen 27A 4271 BV Dussen
06 41899659 Klik om te bellen