Bos, erf & landschap


Generaal Joubertstraat 26 2021 XC Haarlem
0655138447 Klik om te bellen

Over Bos, erf & landschap

Bos, erf & landschap maakt groene tuinen en landschappen met toekomst. Van een doordachte en gezonde inrichting heb je jarenlang plezier!

Tuin- en landschapsontwerper Ria Bos helpt u bij het vertalen van uw wensen en ideeën naar een goed ontwerp. Samen kijken we naar een inrichting die past bij u en bij de omgeving, dit is maatwerk. Sfeer, beleving, beplanting en omgeving vallen samen in een speciaal voor u gemaakt ontwerp.

Gezond groen maakt blij!

Waar wordt u blij van als u buiten bent of als u naar buiten kijkt? Groen, kleur of grijs? Beplanting prikkelt de zintuigen. Groen vormt een rustpunt en geeft verkoeling. Het is de basis voor een prettige buitenruimte waarin je kunt ontspannen. In de ontwerpen van Bos, erf & landschap is veel ruimte voor beplanting. De juiste plant op de juist plek, zodat het ook lang mooi en gezond blijft. En met oog voor ecologische waarden zodat plant, dier en mens het naar hun zin hebben.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen voor ontwerp en advies terecht bij Bos, erf & landschap. Wilt u kennismaken of de mogelijkheden voor uw specifieke locatie bespreken? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Foto's

Beplantingsplan Wilhelminaplein Wassenaar

Bos, erf & landschap in het kort

Diensten

Advies
Beeldkwaliteitsplannen
Beheerplannen
Beplanting
Beplantingsplannen
Landschapsontwerp
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Erfinrichting
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Woonwijken

Ervaring landschappen

Elementvormgeving
Landgoederen
Natuurontwikkeling
Natuurschoonwet 1928
Recreatiegebieden
TOP locatie

Onze locatie

Bos, erf & landschap


Generaal Joubertstraat 26 2021 XC Haarlem
0655138447 Klik om te bellen