Bleeker en Nauta Landschapsarchitecten


Alexanderweg 12 6721 HG Bennekom
0318416976 Klik om te bellen

Over Bleeker en Nauta Landschapsarchitecten

WERKWIJZE
Van stad tot landschap en van groot naar klein, dat is ons werkterrein. Iedere plek is anders, de belangrijkste inspiratie voor veranderingen op een plek halen we uit die plek zelf. De geschiedenis, de topografie en de sfeer van een gebied zijn aanleiding voor een plaatsgebonden ontwerp. Een eigentijds ontwerp, gemaakt voor het gebruik van nu.
De grote lijn is voor ons even belangrijk als het detail. Van de visie op het geheel naar de doordachte materialisering, het zijn evenwaardige stappen in het ontwerpproces. Dat hele proces willen wij graag met aandacht doorlopen.
Ervaring heeft ons geleerd dat een voortdurende dialoog tussen opdrachtgever en landschapsarchitect essentieel is voor het welslagen van een ontwerpproces, wij besteden dan ook veel aandacht aan die dialoog.

OVER ONS
Met een ervaring van jaren, opgedaan in verschillende werkverbanden hebben wij per 1 januari 2000 onze krachten gebundeld in een klein bureau. Afhankelijk van wat de opdracht vraagt, werken wij samen met andere landschapsarchitecten en adviseurs zoals architecten, stedenbouwkundigen, ecologen, cultuurtechnici en verkeersdeskundigen.
Onze opdrachtgevers momenteel zijn verschillende gemeentes, de Rijksgebouwendienst, projectontwikkelaars, provinciale landschappen, cultuurmaatschappijen, architecten- en stedenbouwkundige bureaus en diverse particulieren.

Bleeker en Nauta Landschapsarchitecten in het kort

Diensten

Architectuur

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Buitenplaatsen
Landgoederen
Parken
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Begraafplaatsen
Parken
Pleinen
Villaparken
Woonwijken

Ervaring landschappen

Landgoederen
Natuurontwikkeling
Recreatiegebieden
Watergangen
Wegen

Onze locatie

Bleeker en Nauta Landschapsarchitecten


Alexanderweg 12 6721 HG Bennekom
0318416976 Klik om te bellen