Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Edisonstraat 24
    2811 EM Reeuwijk
  • 0651010976

Tuinontwerpburo Groenendijk

Tuinontwerpburo Groenendijk ontwerpt stijlvolle tuinen voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en net over de grens in Belgie. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Zo bespreken we met elkaar de mogelijkheden voor uw tuin em laten wij u onze portfolio zien van reeds aangelegde tuinen, die door ons zijn ontworpen. Als het om een bestaande tuin gaat kijken wij goed of er bepaalde elementen de moeite waard zijn om in de nieuwe tuin terug te laten komen.
Een ontwerppakket bestaat uit een duidelijk gekleurd tuinontwerp compleet met moodboard, een beplantingsplan met foto's, een verlichtingsplan en een onderhoudsplan.
Kenmerk van Tuinontwerpburo Groenendijk: Onze tuinen stralen rust en ruimte uit. 
Uw wensen, de sfeer in uw huis, de architectuur van uw woning en de omgeving vormen de pijlers voor uw tuinontwerp. Dit betekent dat onze tuinen heel modern, natuurlijk of juist in een jaren '30-stijl ontworpen worden.
De beplanting laten wij aansluiten op de gekozen stijl of wellicht wilt u een zeer arme onderhoudsarme tuin. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Tevens kunnen wij u adviseren in de keuze voor een hovenier. Het begeleiden van de tuinaanleg bestaat uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Nieuwsgierig of heeft u vragen? Bezoek onze website of neem direct contact met ons op.


Foto's van Tuinontwerpburo Groenendijk